prima pagina Descoperiti Kombucco OrientalisPeste 2000 ani de istorieCum se dozeaza Kombucco OrientalisLista cu beneficiile Kombucco OrientalisSute de marturii ale consumatorilor de Kombucco OrientalisKombucco Orientalis la dv. acasaAnalize de laboratorLog in clienti

Forum Blog Parteneri
User: Parola:  
Inregistrare client nou 
Parerea Ministerului Sanatatii

Kombucco Orientalis este un produs 100% natural organic (biologic) si 100% natural carbogazos cu AVIZ SANITAR conform legii 100/1998 si Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 975/1998.

Conducerea Directiei Generale de Sanatate Publica din cadrul Ministerului Sanatatii a declarat ca Kombucco Orientalis are efecte favorabile asupra tubului digestiv si asupra starii de nutritie.

31.03.2000 - referatul Prof dr. Sebastian Dumitrache - Institutul de Sanatate Publica Bucuresti catre Directia Generala de Sanatate Publica:
"Cultura de drojdii si bacterii acetice produce o fermentatie partiala a zaharului din care rezulta bioxid de carbon, acid acetic, acid glucuronic, urme de alti acizi organici, alcool etilic, urme de alti alcooli, glicerol, cantitati mici de vitamine din complexul B. Acesti produsi rezultati se adauga la cei adusi de infuzia de ceai."

2.07.2001 - reprezentantul Ministerului Sanatatii si Familiei:
"Produsul este bun si merita sa fie produs si comercializat in continuare"
"Produsul este unic in Romania. Ar fi frumos ca un asemena produs sa se gaseasca la noi in tara."

AVIZ SANITAR:

aviz sanitar

 [ Inregistrare client nou/comanda | Log-in client ]


  Director de
sanatate
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker

© 1999 - 2007 S.C. Ela Star EXIM S.R.L.
Reproducerea integrala sau partiala a continutului
acestui sit fara acordul scris al SC Ela Star EXIM SRL este interzisa.